Shërbimet

Image

Këshilla

për kushtet për rritjen dhe kultivimin e zogjëve.

Image

Vizita

nëpër ferma vojse dhe këshilla për ngritjen dhe rritjen e pulave vojse (me vijat komerciale) për fermert e reja dhe ato me përvojë..

Image

Kujdesi

dhe rritja e kafshëve (ushqyerja dhe kushtet per rritje dhe trajtim medicional).

Image

Shërbim dhe këshillim

për rritjen e zogjëve me theks të veqant të borjlerëve dhe zogjëve të fshatit.

Image

Keshilla për ndërtimin e

fermave të reja.

Image

Këshilla dhe shërbime për

rritjen e zogjëve.

Image

Këshilla dhe shërbime në

të ushqyerit

e shpezëve si dhe preventivat për shëndetet të shpezëve dhe kafshëve.

Leave A Reply:

(optional field)

  1. magnificent post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am confident, you’ve a huge readers’ base already!